• Mælkevejen fra ko til is

    Når man laver is, skal man bruge mælk. Vi henter selv alt det mælk vi bruger til vores yoghurt og is. Hver morgen kører vores Hansens mælkebil den korte tur til Svanholm, hvor vi henter den friskmalkede øko mælk. Ja, det lyder simpelt og det er det også, men der er ingen andre isfabrikker i Danmark end os, der selv henter det mælk de skal bruge til at lave is.

Hos Hansens - Hansens Is

fabrik

Hansens: en Historie om at Holde Fast i Principper

Historien om Hansens Flødeis begynder i 1922 Her startede Hans Hansen sin mejerivirksomhed og fremstilling …

» læs mere
Fra ko til is

Mælkevejen Fra Ko Til Is

Når man laver is, skal man bruge mælk. I videoen kan du følge mælkevejen fra …

» læs mere
hansensflodeis

De 120 Jersey Køer

Når vi står i frokoststuen på Hansens Flødeis mejeri kan vi, brødrene Anders og Rasmus, …

» læs mere
Hansens Vanille

Hansens Vanille

Den mest populære og almindelige isvariant er vanille! Men vanille er ikke bare vanille. Der …

» læs mere
Ismobilen

Ismobilen

Har du brug for Hansens Is til et arrangement, så er Ismobilen måske noget for …

» læs mere
LaktosefriVanilleIs

Hansens Laktosefri Flødeis

Vores økologiske flødeis – bare uden laktose. Nu kan du, som er allergisk over for laktose, …

» læs mere
solstang

Hansens Solstang

Den nye Hansens Solstang er som is var da far var dreng. Der er frugt, …

» læs mere
popis

Hansens Pop

Hansens Pop kan nydes med god samvittighed. Poppen er lavet på ren økologisk frugtsaft.  

» læs mere
Skyrmælkeis

Hansens Skyris

Hvad er skyrmælkeis? Skyr er et traditionelt islandsk surmælksprodukt. Det er en slags yoghurt med højt …

» læs mere